Rólunk

Mivel találkozhatsz az epizódjainkban?

Politika, társadalmi problémák, testképzavar, fake news, lakhatási válság és hajléktalanság, radikális feminizmus, generációs különbségek…

Sokan kerülik ezeket a témákat és a velük járó konfliktust. Mi azonban, hol a kocsmaasztalnál, hol egy kávé mellett, néha vitázva, néha egyetértve, de mindig ilyen komplex és megosztó kérdéseknél kötünk ki. Hiszünk benne, hogy a baráti társalgásokat nem szabad limonádé témákra limitálni, és nemcsak lehet, de kell időnként mélyebb topikokat körüljárni.

A Nem azért, de… podcast ezeknek az eszmecseréknek az otthona. Alaposan utánajárva, kellő rendszerkritikával, de azért jókedvűen és bizakodóan állunk neki világmegváltani, és reméljük, minél többen csatlakoztok hozzánk!

Legutóbb erről beszélgettünk:

A mikrofonok mögött

Csorba Eszter Barcelonában él és dolgozik, amellett hogy fontolgatná csináljon -e PhD-t. Pici kora óta egészen a mai napig versenyszerűen atletizál, munka mellett edzésekkel tölti ideje nagy részét. Hobbijainak a délutáni szundizást, az olvasást és a murder podcastok hallgatását tekinti! A környezetvédelemről és a nemek és azok különbségeiről szóló témák állnak közel hozzá.

Sólyom Eszter Skóciában diplomázott menedzsment és nemzetközi kapcsolatok szakon. Szeret olvasni, képezni magát, és kreatív, alkotó hobbikkal kikapcsolódni, legyen szó digitális illusztrációkról vagy tortasütésről (ha éppen nem a TikTok-on vesztegeti az idejét!). Elkötelezett feministaként szívügye a női egyenjogúság témája, és tágabb értelemben véve a társadalmi egyenlőtlenségek kérdésköre.

%d blogger ezt szereti: